Saznajte više o Herbalife iskustvu.


Saznajte više o Herbalife iskustvu i kako možete da ostvarite ciljeve u ishrani.

Linija prirodnih proizvoda Herbalife, ima različite proizvode i praktične savete za upotrebu u zdravoj ishrani i time imate zdraviji životni stil. Prikladna formula za vaše nutritivne potrebe je bitna u proizvodnji i bitan je faktor za Herbalife koji radi za vas i imate prednosti optimalne ishrane.
 
Kao i kod druge vrste ishrane, ovi rezultati se odnose na neophodan balans između zdrave izbalansirane ishrane i vežbanja kako bi sagoreli masnoće. Onda možemo da kažemo da na isti način rezultati Herbalife-a takođe zavise od discipline pojedinca i fizičke aktivnosti. Ovo nije medicinski proizvod, Herbalife je nutritivni dodatak ishrani koji vašem telu daje sve esencijalne nutrijente i smanjuje potrošnju hrane sa puno kalorija radi gubljenja telesne težine.

Međutim, postoje neke vrste dodataka koji mogu da poboljšaju performanse našeg tela, uvek sa redovnim vežbama i zdravom izbalansiranom ishranom.  Herbalife omogućava zdravu ishranu, dodatnu zaradu sa Herbalife poslovnom prilikom kao nezavisni Član i učestvujete u fitnesu i aktivnom životnom stilu.


Herbalife radi za vas proizvodeći linije proizvoda koje se sastoje od:

• Herbalife Formule 1: Ovo je hranljiv šejk sa proteinima, zdravim vlaknima i do 21 vitaminom i mineralima i drugim biljkama.
• Multivitamini: Ponekad vašoj ishrani nedostaju preporučene količine voća, povrća, itd. Vaše navike u ishrani su odgovorne za unošenje malih količina ovih mikronutrijenata. Ali sa Herbalife dodacima vitamina i minerala možete da ispunite preporučeni iznos.
• Protein u prahu: je način da date svom telu dodatne proteine za izgradnju mišićne mase.
• Zeleni čaj: Definitivno najbolji čaj koji postoji. Zeleni čaj sagoreva višak masnoća, ima puno antioksidanata u borbi protiv slobodnih radikala koji se proizvode tokom vežbanja, pored drugih prednosti njihove upotrebe.
• Aloe vera: poznata po svojim prednostima, ova biljka ima mnogo karakteristika kao što su nega kože, zatezanje, hidriranje, regeneracija, obnavljanje, podmlađivanje ali poboljšava i varenje ukoliko se konzumira.
• Herbalife priznaje vaš trud koji ulažete u prodaju proizvoda. Imate mnogo prilika za dodatnom zaradom i drugim nagradama.
• Herbalife ima Zlatni standard kojim je vaša kupovina zaštićena i ima ishranu sa najvišim standardima kvaliteta proizvoda. Pogledajte najbolje cene kako bi vaše proizvode direktno uzeli naši nezavisni Članovi.

Ovo su samo neki od načina na koje možete da imate prednosti i iskusite Herbalife radi zdrave ishrane i dobrobiti. Ukoliko želite da saznate više o Herbalife proizvodima možete ovde da ih pogledate.


Herbalife je član SELDIA (Evropske organizacije direktne prodaje) i potpisnik Etičkog kodeksa.
sr-RS | 16.2.2019 23:53:10 | NAMP2HLASPX01