Živite zdravo uz Herbalife

Naš 'Krug osnovne ishrane’ vam pokazuje kako se Herbalife programi savršeno uklapaju u zdrav, aktivan način života. U centru kruga su osnovni Herbalife proizvodi: Herbalife Formula 1 šejkovi koji zamenjuju obrok, Herbalife Formula 2 multivitaminski kompleks i  Herbalife tablete sa vlaknima i biljem. Ovi osnovni proizvodi su temelj svakog našeg programa i doprinose uravnoteženoj ishrani. Osnovni asortiman proizvoda proširen je asortimanom proizvoda za kontrolu težine, za sport, energiju i fitness i za ciljanu ishranu, koji su zasnovani na temeljima  uravnotežene ishrane.

Uz Herbalife, možete da prilagodite svoj program tako što ćete izabrati asortiman proizvoda koji odgovara vašim specifičnim potrebama.

Plan uravnotežene ishrane obezbeđuje da naša tela  dobiju hranljive materije neophodne za optimalne performanse. Nažalost, savremeni način života u kojem su svi zatrpani poslom znači da ne odaberemo uvek zdravu hranu i napitke, i često preskačemo neophodne hranljive materije. Obrađenoj hrani mogu nedostajati bitni vitamini, minerali i ostale hranljive materije, tako da je važno usvojiti dobre navike u ishrani i koristiti dodatke po potrebi.


U kompaniji Herbalife verujemo da  zdrav, aktivan način života počinje kada postignemo uravnoteženu ishranu. Ovde možete saznati više o Herbalife proizvodima.
Zdrav, aktivan način života počinje kada postignemo uravnoteženu ishranu.
Optimizujte svoje zdravlje uz ‘osnovnu ishranu’

Herbalife spektar kvalitetnih proizvoda ima za cilj da obezbedi elemente koji su svakodnevno potrebni radi održavanja optimalnog zdravlja. Herbalife dovodi ovu 'osnovnu ishranu' na najviši nivo jedinstvenim formulama i visokokvalitetnim sastojcima. Plan osnovne ishrane bi trebalo da obezbedi telu izbalansiran nivo energije, vitamina, minerala, dobrih ugljenih hidrata, proteina, zdravih masti i korisnih vlakana. Koncept osnovne ishrane podrazumeva da konzumiramo raznovrsnu hranu - ali u umerenim količinama - i da mudro odaberemo ono što jedemo. Kompanija Herbalife je izuzetno ponosna na svoje prilagođavanje programa ličnim potrebama, na koje su usmereni naši napori. Ovi personalizovani programi se fokusiraju na težnju da se obezbedi kompletna ishrana.


Herbalife ima rešenje za svakoga, saznajte više ovde.
Krug osnovne ishrane kompanije Herbalife.
Herbalife je član SELDIA (Evropske organizacije direktne prodaje) i potpisnik Etičkog kodeksa.
sr-RS | 16.2.2019 21:56:26 | NAMP2HLASPX01