Razmazite se i ugodite sebi

Print
pamper_yourself_thumbnail

Napravite opuštajuću penušavu kupku


Najviše volim da napravim penušavu kupku kada želim da se opustim. Sipajte malo svog omiljenog šampona za kupanje, upalite par sveća, pustite muziku i jednostavno se opustite. Nema ničeg lepšeg od tople kupke za opuštanje mišića, otvaranje pora ili razbistravanje uma.

Nanesite masku za lice


Dobra maska za lice ne mora da se radi u spa centru. Možete sami da je stavljate kod kuće i imate isti efekat. Izaberite masku za lice inspirativnog mirisa, poput ruzmarina ili nane. Nanesite je na lice, neka se osuši i jednostavno sačekajte rezultat. Ja volim da držim masku dok se opuštam u kadi. Ima nešto u pari, mehurićima, aromatičnim mirisima i mogućnošću da se opustim što sve zajedno zaista pravi ceo ugođaj. Maske koje sadrže bentonit glinu fantastično toniraju kožu i poseduju odlična upijajuća svojstva. Pored toga, svilenkasta i meka glina na koži zaista čini da se osećate divno i ugodno.

Nanesite piling na kožu


Postoje dani kada jednostavno želite da uklonite sve svoje probleme. Pa, zašto ne biste sebi ugodili i upotrebili piling divnog mirisa koji sadrži čestice kojim se uklanjaju mrtve ćelije kože? Jednom kada osetite kako je vaša koža meka i svilenkasta, zaboravićete na sve svoje probleme.

Mažite hidrantnu kremu od glave do pete


Nema ničeg  lepšeg nego kada nanesete hidrantnu kremu odmah nakon pilinga ili penušave kupke. Nanesite je dok je koža još uvek vlažna kako bi koža zadržala tu neophodnu vlažnost. Vaša koža će izgledati mlađe i zasigurno će biti svilenkasta i meka na dodir. Opustite se još nekoliko minuta, uživajte i fokusirajte se na prste na nogama, stopala, noge i ruke. Mala masaža i odlična hidrantna krema će definitivno ukloniti stres.

Nađite vreme… za šta god!


Svako ima nešto posebno u čemu voli da uživa i što ga opušta. To je možda penušava kupka, šetnja, plivanje ili mnogo toga drugog. Izdvojte vreme da prelistate svoj omiljeni časopis ili počnete da čitate knjigu koju stalno odlažete. Šta god da radite, izdvojte vreme kako biste sebi ugodili.

Nikada nemojte da imate osećaj krivice što izdvajate vreme da biste sebi ugodili.  Veoma je korisno i za vas i sve oko vas ukoliko sebi ugađate––zato ugađajte sebi!

Napisala stručnjak za lepotu, Jacquie Carter. Jacquie je direktorka Odeljenja za spoljašnju ishranu u Herbalife-u.
Herbalife je član SELDIA (Evropske organizacije direktne prodaje) i potpisnik Etičkog kodeksa.
sr-RS | 22.1.2019 2:51:09 | NAMP2HLASPX01