Kako izgledati fantastično bez obzira na godine

Print
look_best

Nega kože u 30-im

Ovo su godine kada počinjemo da primećujemo znake starenja. Koža počinje da gubi kolagen i elastin, i pojavljuju se sitne linije i bore na licu. Potrebno je promeniti način nege kože upotrebom hidrantnih proizvoda.
Znaci starenja se uobičajeno najpre vide oko očiju. Ovo je vreme kada bi trebalo da razmislite o novom načinu nege kože,fokusirajući se na negu kože oko očiju.

Koža u 40-im

U 40-im, neujednačen ten je jedan od najčešćih problema kože na koje se žene žale. Uzrok ovome može da bude preterano izlaganje suncu usled čega nastaju fleke (iz ovog razloga koristite zaštitnu kremu za sunčanje). Uzrok takođe može da bude trudnoća, kada žene dobijaju melazmu (pigmentacija kože u trudnoći).

Druge hormonalne promene u ovom životnom dobu i početak menopauze, mogu da budu uzrok starenja kože. U ovom periodu, najbolje da posetite dermatologa za savet i lečenje promena na koži jer će vam pomoći da izgledate i osećate se lepše.

Mnoge žene su u svojim četrdesetim godinama ubeđene da znaju sve o nezi kože, pa im je teško da shvate da treba da naprave neke promene i unaprede svoju negu. Srećom, male promene se računaju, te će vam biti potrebno samo nekoliko stvari da povratite kontrolu nad svojom negom kože.

Nega kože u 50-im – i kasnije

Najbitniji element u nezi kože je hidratacija. Do  50-te godine, koža gubi elastičnost i postaje opuštena. Iako ne možete da vratite vreme, kožu (i svoj organizam) možete da održavate hidriranom.

Herbalife je član SELDIA (Evropske organizacije direktne prodaje) i potpisnik Etičkog kodeksa.
sr-RS | 22.1.2019 2:51:47 | NAMP2HLASPX01