7 letnjih saveta o lepoti

Print
7_Summer_Beauty_Tips

Smanjite izloženost sunčevim zracima
Kada ste napolju u dužem vremenskom periodu, osigurajte da napravite pauzu i nađete hlad. Lice zaštitite naočarima za sunce, nosite šešir i svakodnevno nanosite kremu za sunčanje. Ovo su bitne navike koje bi trebalo da imate tokom cele godine.

Budite kreativni sa frizurom
Duga kosa za vratom je dovoljna da vam se poveća tempertaura tela za stepen ili dva. Odličan način da to sprečite je da nosite kraću kosu. Ukoliko to nije vaš stil, podignite je, napravite punđu ili neku pletenicu.

Iskoristite svoj frižider
Frižider ne mora da se koristi samo za čuvanje hrane na hladnom mestu. Tokom leta, držite u frižideru hidrantnu kremu i vodicu za telo. Hladan proizvod će vas odmah rashladiti. Svoju hidrantnu kremu možete da držite u frižideru i zimi.

Prislonite hladan napitak ili led na sebe
Trik koji zaista pomaže: prislonite hladan napitak ili kockicu leda na članak ruke ili vrat. Hladnoća na ova dva pulsna mesta će omogućiti da vam se celo telo osveži tokom vrelih dana. Ukoliko se ne budete previše znojili, šminka vam se neće rastopiti.

Nanosite morsku so u vidu spreja
Osvežite svoju kosu i održavajte teme suvim morskom solju u spreju. Ponaša se kao prirodni učvršćivač za uvijanje kose i povećanje volumena. Morska so u vidu spreja se može kupiti u bilo kojoj kozmetičkoj radnji ili čak možete i sami da je napravite kod kuće.

Prskajte lice
Da biste se brzo rashladili od pretoplog dana probajte da naprskate lice. Brzo ćete se rashladiti i osvežiti. Izaberite omiljeni miris – poput nane, bilja i lavande i odmah ćete se osećati osveženo.

Pažljivo birajte kozmetiku
Kada je reč o šminki, nanosite laganu šminku. Letnji modni trendovi predlažu blagu šminku za oči, ali ukoliko želite posebno da istaknete oči, koristite krejone i svetlije senke za oči koja će učiniti da izgledate nežnije. Mat ruževi za usne izgledaju sjajno na vlažnoj koži leti, te tokom vrelih letnjih dana koristite mat ruž za usne koji duže stoji od kremastog. Kada se našminkate,upotrebite sprej za fiksiranje šminke. Uz pomoć svih ovih načina da se osvežite, ljudi će se pitati koja je vaša tajna i diviće vam se kako to dobro uspevate.

 

Herbalife je član SELDIA (Evropske organizacije direktne prodaje) i potpisnik Etičkog kodeksa.
sr-RS | 22.1.2019 3:11:24 | NAMP2HLASPX01