5 jutranjih navika u nezi lepote svakoga dana

Print
5_morning_beauty_habits_to_sta

Prvo: Da bismo dan započeli pravilno potrebno je da svoj organizam nahranimo, a proteini su glavni nutrijenti u doručku. Proteinski doručak će nas radije sprečiti da grickamo pogrešnu hranu tokom prepodneva, kao i sprečiti da preterano unosimo hranu u vreme ručka.

Antioksidanti

Ono što stavljamo na svoje telo je podjednako važno kao i ono što unosimo. Iz tog razloga, redovno nanosite proizvode za negu kože koji su obogaćeni antioksidantima. Slobodni radikali se nalaze svuda: u zagađenju kojem smo izloženi svakoga dana kao i mnogim namirnicama koje unosimo. Čak i naš organizam stvara slobodne radikale. Neophodno je nanositi proizvode za negu kože sa antokisdantima svakog jutra. Pre nego izađete iz kuće koristite losion za čišćenje kože, toner, serum i hidrantnu kremu, pa čak i kremu sa zaštitnim faktorom.

Konzumirajte vodu

Znate koliko je voda važna za hidrataciju organizma, ali da li ste znali da je unos vode ujutru veoma važan? Tokom svakog sata koji provedete u snu kako biste bili lepi i sveži ujutru, vaš organizam ne dobija ni malo vode. Kada se probudite vašem organizmu je potrebna tečnost. Kada ste dehidrirani, jednostavno se ne osećate najbolje. Iz tog razloga , neka vam pređe u naviku da ujutru pijete veliku čašu vode nakon buđenja. Ovo ne samo da će vam pomoći da hidrirate svoj organizam, već će vam pomoći da započnete dan pravilno.

Vežbajte ujutru kako biste popodne bili mirni i odmorni

Ukoliko vežbate ujutru, uživaćete uveče kada je vreme spavanja. Pronađite malo vremena za brzu šetnju ujutru, plivanje pre posla ili vozite bicikl par krugova po kraju. Ukoliko vežbate ujutru bolje ćete spavati uveče. Zapamtite, da san s razlogom utiče pozitivno na lepotu.
Nema ničeg boljeg nego onaj osećaj i blistavost koju imate nakon treninga koji vam daju mladalački izgled i sjaj za početak dana. Dakle, ujutru neka vam pređe u naviku da se ne izležavate već ustanite. Postavite sat sa alarmom na drugi kraj sobe tako da morate da ustanete da ga isključite. Izgleda mučno, zar ne? Ali kada jednom osetite prednosti, biće vam drago da ste ustali i vežbali.

Herbalife je član SELDIA (Evropske organizacije direktne prodaje) i potpisnik Etičkog kodeksa.
sr-RS | 22.1.2019 2:49:12 | NAMP2HLASPX01