4 jednostavna saveta o nezi kože muškaraca tokom leta

Print
4_Simple_Steps_Keep_Men_Skin_Healthy

Znamo da filmske zvezde nisu jedine koji žele da imaju savršenu kožu tokom leta. Muškarci se takođe gledaju u ogledalo i ponekad vide stvari koje žele da promene, ali sa toliko različitih proizvoda na tržištu može biti teško odabrati pravi. Istina je da vam nije potrebno100 proizvoda da biste imali lepu kožu tokom leta. Potrebni su vam osnovni proizvodi u koje spadaju proizvodi za uklanjanje dlaka sa lica, proizvodi koji pomažu u smanjenju linija i bora na licu ali bez cvetnog mirisa, kao i proizvodi za uklanjanje viška masnoće sa kože.

Većina problema sa kožom kod muškaraca se javlja zbog brade na licu. Ovakvi problemi mogu u početku da se jave zbog proizvoda koje koriste za brijanje i zbog načina na koji brinu o svojoj koži nakon toga. Koristite proizvode koji sadrže osvežavajuće sastojke poput pomorandže, citrusnog voća i grejpfrutovog ulja. Nakon brijanja, koristite proizvode koji ne sadrže alkohol. Na tržištu postoji mnogo dobrih tonika za lice koji ne sadrže alkohol, u obliku spreja i lako se koriste. Ovi proizvodi hidriraju kožu nakon brijanja bez iritacije.

Cveće je lep poklon, ali niko ne voli da miriše na njega. Hidrantni proizvodi slatkastog ukusa mogu da odbiju muškarce da neguju i pravilno hidriraju svoju kožu. Koristite hidrantne proizvode koji daju koži vlažnost i koji sadrže zaštitni faktor i antioksidante. Na ovaj način će vaša koža biti meka i hidrirana, što znači da će se sitne linije i bore manje videti. Svakodnevnom upotrebom proizvoda sa zaštitnim faktorom ćete svoju kožu zaštititi od UVA/UVB zračenja čime ćete sprečiti prerano starenje kože.

Odgovarajući proizvod za čišćenje kože, tonik i hidrantna krema su neophodni. Upotrebom maske za lice jednom ili dva puta nedeljno ćete ukloniti nečistoće sa kože. Potražite proizvode sa sastojcima poput bentonit gline koja je poznata po svojim sjajnim osobinama uklanjanja nečistoće i apsorbovanja viška masnoće. Redovnim korišćenjem maske svake nedelje reguliše se proizvodnja masnoće na koži. Masku možete da stavite nakon trčanja, vežbanja u teretani ili je možete držati dok radite na računaru.

Upotreba odgovarajućeg sredstva za čišćenje, tonika koji ne sadrži alkohol, hidrantne kreme sa zaštitnim faktorom i maske tokom letnjih meseci će učiniti da vaša koža izgleda sveže i zdravo. Ukoliko ne znate kako da počnete da negujete svoju kožu, budite slobodni da pitate za savet. Takođe, konsultujte dermatologa o tome koji su proizvodi najbolji za vaš tip kože. Koža je prvo što ljudi primete na vama i imate samo jednu priliku da ostavite prvi utisak. Dakle, ovog leta ili tokom bilo kod drugog meseca tokom godine negujte svoju kožu. Potrebno je samo nekoliko minuta, zaslužili ste da imate lepu kožu!

Herbalife je član SELDIA (Evropske organizacije direktne prodaje) i potpisnik Etičkog kodeksa.
sr-RS | 22.1.2019 2:57:13 | NAMP2HLASPX01