Zašto je hidratacija dobra?

Print
Glasses with Herbalife Tea

Tečnost se unosi ne samo putem vode već i hrane, pri čemu se povećava dnevni unos tečnosti, ali se količine dosta razlikuju.

Mleko, sveže voće i povrće su hrana sa visokom koncetracijom vode. Na ovaj način unosimo različite vrste tečnosti kojom postižemo hidrataciju.

Iako čaj i kafa sadrže kofein koji podstiče izlučivanje vode iz organizma putem urina, ukoliko se unose kontrolisano doprinose dnevnom unosu tečnosti. Biljni čajevi se radije preporučuju od običnih čajeva u kesicama ili kafe jer imaju manje kofeina.

Herbalife Instant biljni napitak sadrži biljne ekstrakte iz zelenog čaja, orange pekoe, sleza, hibiskusa i kardamoma. Pored toga što doprinosi unosu vode, Herbalife Instant biljni napitak sadrži malo kalorija i obezbeđuje 85 mg kofeina po porciji kojim se povećava pažnja i dobija energija koja je potrebna tokom doručka. Postoji u nekoliko ukusa i može da se konzumira kao topao ili hladan.

Zašto ne biste koristili omiljeni ukus Herbalife Instant napitka prilikom pravljenja ice-tea? Prikladan je za korišćenje leti kada možete da dodate različito voće i biljke.

Herbalife je član SELDIA (Evropske organizacije direktne prodaje) i potpisnik Etičkog kodeksa.
sr-RS | 22.1.2019 2:56:18 | NAMP2HLASPX01